Minik Adımlar Büyük Kazanımlar (Online)

Eğitmen: Nil Gün

Eğitim Tarihi : 11 Ocak – 11 Şubat 2022

Zeynel Eroğlu –  İşinsanı – İstanbul

Bu eğitimde herkes kendisiyle ilgili bir alışkanlık edinme yolu bulacaktır. Kazan-kazan prensibi sizi mutlaka memnun edecektir.

Altan BAYAT –  Endüstri Mühendisi – İstanbul

İnsan hayatındaki alışkanlığı kazanmasının çoook büyük hedeflerle değil minik minik başlayıp onu tekrar ederek kazanabilmesi ve buradan hareketlerle daha büyük hareketleri alışkanlık edinebilmesinin ne kadar kolay ve anlaşılabilir olduğunu bu çalışma ile edindim. Şimdi geri dönüp bakıyorum da, her gün yatak toplamak, günde 1 meyve yemek, düzenli 1 sayfa kitap okumak, haftada min 2 saat bağlama çalma hedefimin birikimli sonucunun aslında çok büyük sonuçları olduğunu fark etmek motivasyonumu da arttırdı. Emeklerin için SAĞ OL NİL

İlay Temel –  Tasarımcı – istanbul

Nil’in deyimiyle boş kabı doldurmak için gelmiştim ama kıvılcımdan ateş çıkarmayı öğrendim. 🙂 Kapalı bir kilidi açtım ve ardından her şey oturmaya başladı. Bu eğitim bana kendimi sevmenin ne demek olduğunu öğretti. Önceden hiç umursamadığım ve es geçtiğim bazı davranışların aslında ne kadar kırıcı olduğunu fark ettim. Buna izin vererek kendimi değersizleştirdiğimi öğrendim. Artık kızıma karşı bile haklarımı koruyorum. Nil’in çok özel bir enerjisi olduğuna inanıyorum. Onunla yolumun kesişmesi benim için mucize. Ve bunun için evrene sonsuz teşekkür ediyorum.

Sena Bayat –  Ögrenci – istanbul

Çok güzel bir eğitimdi, Nil sayesinde farkındalığımız arttı, hayata bakış açım değişti kendisine çok teşekkür ederim

Ahmet Bilgiç –  Bilgisayar Mühendisi – İstanbul

Bu eğitim bana minik adımlarla hayatımı değiştirebilme gücünü keşfettirdi. Uzaklarda aradığımız güzel alışkanlıkları kolayca hayatımıza alabileceğimizi öğrendim. Bir kaç küçük alışkanlık kazanarak hayatımızda pek çok değişim yaratabildiğimizi fark ettim. Minik alışkanlıklar kazanmak kendimle barışık olmamı, kendime daha çok saygı duymamı, kendimi sevmemi sağladı. Teşekkürler Nil, teşekkürler arkadaşlar.

Hande Sengu –  Halkla İlişkiler – İstanbul

Motivasyonel konuşmaların çok ötesinde. Alışkanlıklarla ilgili bilimsel bilgilere dayalı kapsamlı bir eğitim. Sadece yeni alışkanlıklar kazanmakla kalmadık. Aynı zamanda bundan sonra başka yeni alışkanlıklar geliştirmek istediğimizde bunları hayatımıza nasıl kalıcı bir şekilde dahil edebileceğimizi de öğrendik. Hayatımıza kattıklarınız paha biçilmez. Sonsuz teşekkürler.

Hülya Dalgıç –  Emekli Banka Müdürü – İzmir

Bu eğitimde minik adımlarla , bu gelişim yolculuğunda “ her nerede olursan ol, o her zaman başlangıç noktasıdır.” I tekrar tekrar hissettim. Bu güzel hayata her gün yeniden başlıyoruz. Hayat bu yüzden böylesine güzel, böylesine genç ve böylesine taze. Hep başlamak çok heyecan verici. Varol Nil 🙂

Nesrin Fernandes –  Eğitim Koordinatörü – NY

Birkaç iyi alışkanlık kazanıp, birkaç da kötu alışkanlıktan vazgeçmek amacı ile katıldığım bu workshop bana minik adımlar ile minik alışkanlıkların kazanılmasının ne kadar kolaylıkla mümkün olduğunun yanında anahtar alışkanlıkların yeni yeni başka iyi alışkanlıkları doğurduğunu ve sonuç değil süreç odaklı olununca en fazla yararı elde edebildiğimi öğretti. Bu süreçte şunu da öğrendim: Ben değerli bir insanım, hayatımın kaptanı benim ve ben alışkanlıklarımın mimariyim. Bir birey olarak kendimi geliştirmek adına çıktığım bu yolda henüz yolun başındayım ve ne mutlu bana ki yanımda Nil, Saim, tüm Kuraldışı ekibi ve bu eğitimlerde tanıştığım, paylaşımlarından ilham aldığım sevgili dostlarım var. Sanki sihirli bir değnek var ve yepyeni bir ben… Şükran doluyum.

Naciye Turan –  Ev Hanımı Emekli – Istanbul

Çok güzel farkındalık yaratan doyumlu neşeli sevgi dolu eğitimdi. İlk önce Nil e ve sonra emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Burcu Buyukerdal –  Satış Yöneticisi – İstanbul

Eğitimin olacağı günleri sabırsızlıkla ve heyecanla beklemek, acaba bugün sayfaya hangi materyal ve video yüklenecek merakıyla geçen çok güzel 32 gündü…kazandığım mini alışkanlıkların ve onlar sayesinde gelen diğer ek alışkanlıklarla hayatımın daha anlamlı ve eğlenceli hale geldiğini görmek çok keyifli 🙂 her eğitimde olduğu gibi bu eğitimde de diğer katılımcı arkadaşların paylaşımlarını dinlemek insana enerji veriyor ve dinlerken insanı alıp götürüyor … Nil’e ve onun enerjisine, Saim ekranda görünmese de ekranın yanında var olmasına, tüm katılımcı arkadaşlara çok teşekkürler, sevgiler, öpücükler, kucaklar. Sizi seviyorum

Gökçe Önem –  Eğitim ve Gelişim Uzmanı – İstanbul

İlk kez bu tarz bir eğitime katılan biri olarak eğitimin hem keyifli, hem de öğretici bir süreç olduğunu söyleyebilirim. İnsanın hayatının direksiyonunda olduğunu hissetmesi adına kendinde farkındalık yaratması ve alışkanlıklarını yönetebilmesi çok kıymetli. Bu anlamda minik adımların hayatımızda büyük değişimlere gebe olduğunu fark ettiğim için mutluyum. Hayatımızdaki olumlu bir alışkanlık, bir diğerine ve genel anlamda hayatımızın akışına pozitif katkı sağlayabilir. Tüm bunları keşfetmemde ve özümsememde destek olduğu için Nil’e çok teşekkür ediyorum. Bu eğitim benim için çok kıymetli bir deneyim oldu. Sevgilerimle,

Zeynep Naz Birinci –  Doktor – Samsun

Merhaba sevgiyle okuyan sevgili Kuraldışı ekibi, değerlendirmemi bugüne ayırdım. İçimdekilerin yerini bulmasını ve onların kendi akışında ilerlemesine izin verdiğim şu dönemde sizlerle tanışmak ve bu harika eğitime katılmak keyif verici olmanın ötesinde benliğimize dokunmanın minik adımlarından maraton koşusuna doğru ilerleyen bir serüvenin içerisinde kendini bazen havada bazen karada bulurken bazen de en ve en çok sarmalandığın o en derin yerde bulduğun ve oraya ışık tuttuğun yerden bir anda kendini değerlendirme formunun yeşil kutusunda bulabilir ve bulduğunda çantana ne çok araç eklemiş olduğunu da fark ederken yüzünde kocaman bir gülümsemeyle bu cümleyi noktalarsın. Paylaşım yapmaktansa gözlemci olduğum bu harika süreçte, değerlendirme formuyla sizlerle iletişim kurmak harika. Öpüyorum ve sevgiler

Şule Kökhan –  Meslek Belgeli Koç – Fransızca Öğretmeni – Ankara

Bu eğitim beklentimin de üzerinde açılım yaşamamı sağladı. Sevgili Nil ve tüm katılımcılarla çok keyifli bir süreç geçirdim. Gerçekten eşsiz zamanlardı. Tüm kalbimle teşekkür ederim. Kendimi ve sizi alkışlıyorum.

Tuna Ural –  Eğitim Koordinatörü – İstanbul

Hayatımı güzelleştiren, zenginleştiren, doyumlu bir yaşam için gerekli temel alışkanlıkları kazandığım dolu dolu geçen 32 gün. Tökezleyeceğim ya da kendimi sabote edeceğim her noktayı bilip, öngörerek süreci kolaylıkla ve keyifle devam ettirmemi sağlayan Nil’in rehberliğini her gün hissetmek müthişti. Gerçekten alışkanlık kazanmanın tekniği varmış ve bu kadar kolaymış, bizimle paylaştığın için şükran doluyum canım Nil. Sadece alışkanlık kazanmayı değil insan olarak sahip olmamız gereken pek çok özelliği de hatırlayıp, sahiplenmemizi sağladığın için de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Duygu Solcun –  Satış – İzmir

Sevgili Kuraldışı Ailesi, Sevgili Nil&Saim, hayat öğretilerinizi bu kadar güzel bir başlıkla paylaştığınız ve farkındalığımı arttırdığınız için o kadar çok şükran doluyum ki! Minik Adımların hayatıma bu kadar büyük kazanım, farkındalık katması ve güne sevgiyle, şükranla başlamayı tekrar hatırlatmanız kazanımımın en büyük göstergesi. Nil “Kendim Bilincini” kendime hatırlattığın ve yolumu bulmama yardımcı olduğun için hep dediğin gibi “Hoşça Ol” hep birlikte! Sevgilerimle Çok seviyorum Kuraldışı Ailesini

Gülay Yaman –  Eğitim Asistanı – İstanbul

Bu eğitim varlığımı hatırlattı. Farkında olmadığım alışkanlıklarım, rutinim içerisinde kendimi fark etmemi ve alışkanlıklarımı sorgulama yetimi geliştirdi. Kendimin yeni versiyonunun her kademesinin farkında olmak, yaşadığımı hissetmek müthiş bir duygu. Aldığınız nefesi hissetmek için bu eğitime katılın.

Eğitim Tarihi 19 Ocak  -19 Şubat 2021

ELVAN IŞIK GEZMİŞ -Giresun-

Online ortamında beklediğimin çok çok üstünde bir eğitimdi… Nil her zamanki müthiş enerjisiyle verilen programdan da fazla sayıda eğitim verdi. Meditasyonlar, haftalık görüşmek müthiş bir özveri vardı, çok teşekkürler, iyi ki varsınız. 

Artık hayatımda sabah rutinleri vazgeçilmez. En önemlisi yeni alışkanlık kazanmanın yollarını öğrendim bu bana hep yol gösterecek. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Bu eğitimi alan herkes çok şanslı. Nil ve Saim hayat yolculuğunda öyle güzel şeyler öğretiyorlar ki… Dokundukları yeri ışıldatıyorlar; farkındalıklarımın artmasına katkıları çok büyük… Çok teşekkürler, iyi ki varsınız. 

MELTEM ÇELİKKOL 

Her zamanki gibi birçok yönden desteklenerek, sevgiyle, keyifle öğrenerek, yeni alışkanlıklar kazanarak çıktık, en sondaki paylaşımlarda herkesin dolu dolu yorumlarını duymak da bir motivasyon ve kalp açmaya birebir ilaç gibi, çok çok teşekkürler emeklerinize deydi, kucaklaşamamanın hüznüyle öpüyorum.

Ni’limiz Saim’imiz çok çok sevildiklerini bu atölyede de yaşamak büyük mutluluk benim için sonsuz minnetim ve sevgimle teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız, iyi ki ışığınızı yaymaya devam ediyorsunuz. 

AYÇA ANBARPINAR -İstanbul-

Eğitim kesinlikle beklediğimin de ötesine geçti, 32 gün boyunca sürekli videolarla ve dokümanla desteklenmiş olması da pekiştirdi, Hem yeni alışkanlık kazanma, hem sağlıksız alışkanlıklardan özgürleşme ile ilgili çok önemli farkındalıklar yaşamanın ötesinde, kendimin daha iyi versiyonunu yaratma, kimliğime sahip çıkma, kimliğimin dışına saparak hissettiğim olumsuzlukları da dönüştürme yolunda büyük adım kaydedeceğime inancımı kazandırdı. Bu 32 gün boyunca Nil’i hep yanımda hissettim, zaten her cümlesi ilham veren ve harekete geçiren bir insan. Çok sevgili Nil, bana kendimi kazanmamda bir aşama daha kaydettirdi, seni çok seviyorum, iyi ki varsın.

DELAL YILDIZ -İstanbul-

Eğitimde merakım büyük ölçüde giderildi. Kafamda alışkanlıklarımla ilgili neden, neden, neden diye uçuşan sorular yere döküldü. Şimdi onları küçük küçük  süpürme zamanı.

Şimdilik program dahilinde dört alışkanlıkla devam ediyorum. Egzersiz, yazı yazma, kitap okuma (yazı yazma ve kitap okuma daha önce de vardı, bunları planlı bir şekle sokarak ilerledim) ve olmazsa olmazımız şükür etmek. Şükretmenin hazzına, olana da olmayana da izin vermeyi deneyimleyerek varmak ve bunu her gün kayıt altına alarak farkındalığını yaşamak, oooohh bugün de yaptım duygusu çok keyifli. Bugüne kadar atlamadan geldiğim için kendimi takdir duygusu da bonusu oldu.

Eğitimde edindiğim bilgileri sadece yeni alışkanlıklar edinmek için değil, ilişkilerde bile kullanabilirim ya da ihtiyaç duyabileceğim başka alanlarda da olabilir. Çok kıymetli bilgilerin konsantre halde sunulduğu bir eğitim oldu, Eğitimi herkese tavsiye ediyorum.

Emekleriniz için, salgın döneminde bile öğretmenin, öğrenmenin hazzını yaşattığınız, ışığımı parlattığınız için teşekkür ediyorum. Yüz yüze eğitimlerde buluşmayı diliyorum, özlemişim… Sevgiler.

SİNEM YILMAZ -Ankara-

Eğitim beklentimin üzerinde verimli geçti benim için. Başta Nil olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Sabah 6 da kalkmak ve günü daha verimli kullanmak gibi bir amacım vardı. Bunu gerçekleştirmiş oldum. Her gün İngilizce çalışıyorum ve mesleki bir makale okuyorum. Her sabah güne proaktif sabah rutini ile başlıyorum. Yıllardır kullanmadığım şeyleri içine koyduğum bir çekmecem vardı. İçinden her gün kullanmadığım bir eşyayı atarak çekmecemi boşaltmaya başladım. Şükran duyma alışkanlığı kazandım.

Bu eğitim sayesinde yeni bir alışkanlık kazanma yollarını ve kötü bir alışkanlıktan özgürleşme yollarını öğrenmiş oldum. Atacağım adımları öğrenmek bana çok iyi bir rehber oldu.

Eğitimi kesinlikle herkese tavsiye ederim.

Bu eğitim insanın hayatında yeni bir pencere açıyor. Yılların kötü alışkanlıklarını değiştirebilmek ve yeni bir pozitif alışkanlık kazanabilmiş olmanın yarattığı başarı duygusu muazzam. Nil için ne söylesem az kalır. Bana kattığın her şey için çok teşekkür ederim. Nil. Seni çok seviyorum iyi ki varsın 

NURCAN ŞAHİN -Ankara-

Eğitimden beklediğimden fazlasını elde ettim.

Yeni alışkanlıklar kazandım, eğitime gelirken üç alışkanlık edinmek hedefim vardı. Bunlara bir tane daha ekledim. Bugün hayatıma girdiklerini hissediyorum. Yazmak, edinmek istediğim bir alışkanlık değildi, önemini bilmeme rağmen ihtiyaç hissetmiyordum.  Bir anda karar verdim Aksatacağımı düşünüyordum ama istikrarlı bir şekilde devam ediyorum. Bana en önemli katkısı içsel konuşmalarımı azaltması oldu. Kafamın içinde bir sürü konuda kendimi didikliyorum ve bu beni çok yoruyor.  Şimdi kendimi didiklerken yakaladığımda; susmayı seçiyorum ve defterime yazıyorum. Ruhen kendimi iyi hissediyorum. Ben beni mutlu ediyorum…

Eğitimde edindiğim bilgi, yöntem ve meditasyonları tekrar tekrar kullanarak, yeni alışkanlıklar edinebileceğimi var olan ve değiştirmeye ihtiyaç duyduğum alışkanlıklarımı değiştirebileceğimi biliyorum.  Burada edindiğim içgörünün kendime yaptığım çetin yolculukta diğer Kuraldışı workshoplarında olduğu gibi elimi tutacağının derin idraki içindeyim.

Eğitimi hararetle yakın çevreme, arkadaşlarıma, herkese tavsiye ederim.

Nil yine yapacağını yaptı.  Hem canlı yayınlar,  hem meditasyon hem de motivasyon videoları ile olayı köpürttü. İyi de yaptı. Aynen dediği gibi ” Kendime Hoş geldim”

SELÇUK YILMAZ 

Eğitimden beklentim fazlasıyla karşılandı. Teşekkür ederim.

Nasıl alışkanlık edinebileceğimin yolunu öğrendim, bu da özgüvenimi arttırdı…

Eğitimi şimdiden arkadaşlarıma tavsiye etmeye başladım.

Eğitim harikaydı, Nil daha da harika. Saim’e ve tüm ekibe de çok teşekkür ederim. Başka eğitimlerde görüşebilmek ümidi ile. Hoşça kalın..

CİGDEM TURKYİLMAZ -Giresun_

Eğitiminde beklediğimden çok daha fazlasını buldum. Hayatıma geçirebildim. İstanbul dışında olduğum için online eğitim benim için çok büyük bir armağan oldu. Online eğitimlerin devamının gelmesini tüm kalbimle diliyorum. Elbette yüz yüze eğitimlerin yapılacağı günlerin bir an önce gelmesi en büyük dileklerimden.

Yeni alışkanlıklar kazandım. Çok çok teşekkür ederim. 

İyi ki varsınız !!!

ÖZLEM HÜRSEVER -İstanbul-

Eğitimden beklentim KESİNLİKLE karşılandı.

Yeni 3 alışkanlık kazandım. Toparlamam gereken birikmiş bir iş listem vardı, artık hepsini yapmayı düşünmek uğraşmak yerine biriken işleri azaltmaya başladım ve vakit ayıramadığım kitap okuma alışkanlığıma geri dondum.

Eğitimde edindiğiniz bilgilerle daha sonra yeni alışkanlıklar kazanacağımı Kesinlikle düşünüyorum.

Şimdiden eğitimi arkadaşlarıma tavsiye ETMEYE BAŞLADIM…

32 gün boyunca her dersin gelmesini nasıl beklediğimi anlatamam. Zaten öncesinde de tanışmasam da Nilgün benim için çok özeldi, şu an çok ama çok daha fazla kıymetli, mükemmel bir insan…

FATMA GÜMÜŞ -Adana-

Üşengeçlik yaptığım birçok şeyi motivasyona ihtiyaç duymadan yapabildim. Özsaygım gelişti. İnsanlarla iletişim ağım arttı. Bu sistemi kitap okuma alışkanlığı için önümüzdeki ay da kullanmayı düşünüyorum.

Eğitimi arkadaşlarıma memnuniyetle tavsiye ederim.

Nil ve Saim’e emekleri için çok teşekkür ederim.

SEMA SAF -Hatay-

Bu eğitim beklentilerimi karşıladı, hatta ötesine geçti.

Eğitimdeki bilgiler farklı alışkanlıkları hayatıma kazandırmamda çok etkili olacak.

Nil ve Saim varlığınıza şükranlarımla. İyi ki varsınız. Sizi seviyorum.

DİLEK YARAS -İsviçre-

Eğitimden beklentim fazlasıyla karşılandı. Faydalı alışkanlıklar ve rutinlerle ilgili ufkum genişledi. Kötü alışkanlıkları iyiye dönüştürmek için çok değerli ve önemli bilgiler aldım; teknikler öğrendim.

Her gün açık havada yürüme alışkanlığını sistemime oturttum.. 

Günümü verimli bir şekilde planlama alışkanlığında ilerleme kaydettim.

Eğitimde edindiğim bilgileri, hem var olan iyi alışkanlıklarımı korumak, hem kötü alışkanlıklarımı iyi olanlarla değiştirmek, hem de yeni iyi alışkanlıklar için ömür boyu kullanacağıma eminim.

Bu eğitimi arkadaşlarıma hararetle tavsiye ederim ve ediyorum da.

Eğitim de eğitmen de çok başarılıydı. Hele eğitmen, mükemmel 🙂 Nil’in geniş ufku ve bakış açısı, engin bilgi ve birikimi, sıcaklığı, içtenlik ve samimiyeti, insanların hayatlarını daha iyiye doğru dönüştürmeleri için bilgilerini aktarmaktaki heves ve heyecanı servet değerinde. Çok teşekkürler.

ALİYE GERZİLE -İzmir-

Eğitimden beklentimi karşıladı. 32 gün sürmesi videolarla her gün buluşmak çok güzeldi. Yeni alışkanlıklar kazandım. Artık nasıl başlayabileceğimi biliyorum. Bu eğitim beni engelleyen nedenleri fark etmemi sağladı. Eğitimi herkese tavsiye ediyorum. Nil’e verdiği emekler, hazırladığı bu güzel program için, bu özveri için çok teşekkür ederim. Her gün seninle buluşmayı motivasyon videolarını özleyeceğim. 

LEYLA ATEŞ YILDIRIM -Hollanda-

Eğitim bilgi doluydu, güzeldi. 

Eğitimde edindiğim bilgileri çocuklarla alışkanlık kazanmada kullanıyorum.

Eğitmen zaten kitaplarından da belli olduğu gibi derya deniz bir insan. Rabbim her iki cihanda da muvafık eylesin.

MERVE TAYMİS -İstanbul-

Eğitim beklentilerimi karşılamakla kalmadı, beklentilerimden fazlasını karşıladı. İçimdeki bambaşka dünyayı keşfetmemi sağladı. Sevgili Nil´in enerjisiyle süslendim. Kendimi gerçekten sevmeyi, hayatı gerçekten yaşamayı öğrendim. 32 gün olmasına rağmen tadı damağımda kaldı. Hayatımın en verimli ve en doyumlu dönemini yaşıyorum.

Yeni alışkanlıklar kazandım. Artık her gün ortalama 40 dakika  yürüyüş yapıyorum. Sağlıklı besleniyorum. Kitap okuyorum. Eğitim süresinde 4,5 kitap bitirdim. Her gün sabah uyandığımda ve yatmadan hemen önce meditasyon yapıyorum.. Daha rahat uyuyor gün içerisinde daha farkındalıkla yaşıyorum. Olayları stresle karşılamak yerine sakinlikle çözüm arıyorum. Zihnimi hissediyorum. Zihnimi susturabiliyorum. Mesleki olarak yazar olma yolunda ilerlerken gündelik hayatıma da yazarlığı kattım ve artık her şeyi yazıyorum. Sabahları proaktif sabah rutinimle uyanıyorum. Gün ister istemez güzel oluyor. Kendine zaman ayırmak ne kadar önemliymiş. Kendiyle insan ne kadar kalabalıkmış. Cilt problemlerim ve yüzümle oynama gibi kötü bir alışkanlığımdan çaba harcamadan özgürleştim. Sağlıklı beslenmeyle birlikte gelen su içme ve meşrubatlardan tamamen özgürleşme sonucunda diğer sağlıklı alışkanlıklarımla da kaçınılmaz bir sonuçtu zaten. Ama her şey bir yana kendime zaman ayırmak yani, kendimi sevmek, kendimle ilgilenmek alışkanlığı kazandım. Kendimi seviyorum. Bu benim gündelik alışkanlığım artık. Nil senin ve biraz da benim sayemde. Hem sana hem kendime teşekkür ederim.

Eğitimde edindiğim bilgilerle alışkanlıklarıma yenilerini eklemeye başladım bile. Bir reklamcı olarak biliyorum ki her zaman en etkili reklam kulaktan kulağa reklamdır. Hayatımda yaşadığım en iyi deneyimin reklamını yapmamak ayıp olurdu zaten. Herkesin ama herkesin Nil ile tanışması için elimden ve yüreğimden ne geliyorsa yapacağım. Hatta patronumla görüştüm ve bütün şirkete toplu bir eğitim verilmesi üzerine Nil ve Saim´i tavsiye ettim. Umarım olumlu geri dönüş alabilirim.

Nil, sevgiyle hep hayatımda ol.

GÜLNUR FATİMA -Nevşehir-

Eğitimden beklentim fazlasıyla karşılandı. 

Kitap okumak, meditasyon yapmak gibi yeni alışkanlıklar kazandım.

Nil, herkesin hayatına dokunan bir kadın. Onunla tanıştığım ve eğitimlerine, workshoplarına katıldığım için kendimi kutluyor ve çok şanslı hissediyorum.

Bu eğitimle alışkanlık kazanmanın aslında çok kolay olduğunu öğrendim. Farkındalığım arttı. Birey olma yolunda bir yaş daha aldım. Bir değil belki de on adım belki de 100 adım belki de 1000 adım …. İlerleme kaydettim. Çok teşekkürler Nil. Çok teşekkürler Saim. Çok teşekkürler Kuraldışı Eğitim Akademi Çalışanları. Ve çok ama çok teşekkürler Minik Adımlar Büyük Kazanımlar Grubu Sinerji Arkadaşlarım.